Stichting Jeugd en Jongerenwerk Opmeer
De Weijver 8c
1718 MS Hoogwoud
Tel: 0226 355095
E: vergadelaar@sjjo.nl
Ga naar de vorige pagina »

Gabberweek

Tijdens de Gabberweek 23 feb 2015 - 27 feb 2015 (voorjaarsvakantie) kunnen alle kinderen van basisscholen uit de gemeenten Opmeer en Medemblik en senioren uit gemeente Opmeer deelnemen aan vele leuke activiteiten. Jaarlijks doen zo’n 1600 kinderen mee en 250 senioren.

Dit project is een bijzondere samenwerking tussen kinder- en jongerenorganisaties, bedrijfsleven en overheid. De Gabberweek wordt ondersteund door ruim 300(!) vrijwilligers en aangestuurd door 9 bestuursleden en 2 jongerenwerkers. Tijdens de week rijden er continu ruim 30 busjes, 10 personenauto’s en 2 touringcars om alle kinderen volgens schema te vervoeren.

Het doel van de Gabberweek is kinderen te laten kennismaken met leeftijdsgenootjes uit andere dorpen en uit verschillende lagen van de samenleving. Samen plezier maken staat voorop.

Sinds 2007 organiseren wij tevens activiteiten voor de 60+ senioren uit gemeente Opmeer. Ook dit met groot succes!

WIE MOGEN ER MEE DOEN

Gabberweek is er voor alle kinderen uit groep 2 t/m 8 van de basisscholen in de gemeenten Opmeer en Medemblik. Om de activiteiten goed te laten aansluiten bij ieders leeftijd, hebben we onderstaande verdeling gemaakt:

  • Kinderen uit groep 2, onze Minigabbers. Zij kunnen één dagdeel meedoen aan een speciaal programma.
  • Kinderen uit groep 3 t/m 8. Zij kunnen twee of vier dagen meedoen. Deze groep hebben we onderverdeeld in:
    • de onderbouw: groep 3/4
    • de middenbouw: groep 5/6
    • de bovenbouw: groep 7/8

Natuurlijk mogen ook de kinderen uit gemeente Opmeer of Medemblik meedoen die op het speciaal onderwijs zitten. Ken jij iemand die nog geen informatie heeft gekregen? Laat het ons even weten via info@gabberweek.nl

 

Lees meer